Gryningeskolans vikariepool – ingå i vårt team av lärarvikarier – Ansök nu!

Gryningeskolan växer och i takt med utvecklingen söker vi nu drivna individer till vår vikariepool.

Vi söker dig som är:

• En förebild
  • Flexibel
  • Lyhörd
  • Ansvarstagande

Kravet som ställs på dig är att du är tillgänglig på morgonen och kollar av SMS tidigt på morgonen och är beredd att hoppa in vid behov. Vi prioriterar sökanden som bor i närområdet då det ska gå relativt enkelt och smidigt att ta sig till skolan på kort varsel. Meriterande är att du har positiva erfarenheter av arbete med barn och unga sedan tidigare. Du som söker är troligtvis pedagog/lärare alternativt på väg att bli eller studerande som söker extrajobb. Du drivs av att vara en positiv kraft som sätter lärandet i fokus och bidrar till utvecklingen på Gryningeskolan.

Plats: Gryningeskolan, Fågelviksvägen 5, Norsborg.
Tider: Varierande, dagtid 08.00-17.30.
Anställningsform: Timanställning.

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till info@gryningeskolan.se. Vi ser fram emot din ansökan.

Om Gryningeskolan
Gryningeskolans vision är att erbjuda en trygg miljö där varje elev inspireras att växa som kunskapstörstande människor med verktyg till egenmakt för att kunna leda sig själva och andra genom morgondagens utmaningar med möjlighet att utforska en svensk muslimsk identitet förankrad i tydliga värderingar.