Vi inviger vår fritidsverksamhet med en bonus 2019

Låt ditt barn prova på hur det är det är gå på fritids. Förhoppningsvis har ni redan fått information om att vi nu startar upp en helt ny verksamhet. Genom att fylla i uppgifter om ditt barn i kontaktformuläret nedan får du ta del av vårt nya gratis erbjudande 2019.

children

Att kunna testa vår nya fritidsanläggning innan du betalar för dina barn är ett bra sätt att kolla om verksamheten passar in i rutinerna i er familj. Denna kampanj kommer att gälla så länge vi har lediga platser att erbjuda och gäller de tre första gångerna ditt barn besöker vårt fritids. Även du som förälder är välkommen så att vi kan svara på dina frågor om vad vi har för upplägg och vilka aktiviteter som kommer att vara tillgängliga för barnen.

Varmt välkomna!